Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door LadyLely om 20:12
_
LadyLely Online

Door fiederelsje om 20:10
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door wilkie om 20:10
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door grejo om 20:09
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Annemarie. om 20:07
_
Annemarie. Online

Door wilkie om 20:06
_
Wilkie Online

Door fiederelsje om 20:06
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door elvira om 20:04
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Romige Marokkaanse kippensoep


Romige Marokkaanse kippensoep

Een lekkere kom kippensoep.....dat gaat er toch altijd wel in?

Dit heb je nodig:

450 gram kipfilet;
4 in dunne plakjes gesneden uien;
1 in plakjes gesneden prei;
3 eetlepels boter;
1 kippenbouillonblokje;
zout en peper naar smaak;
1 volle eetlepel fijngehakte platte peterselie;
1 eetlepel fijngehakte verse thijm;
700 ml. water;
3 eetlepels crème fraîche.

Zo maak je het:

Smelt de boter in een pan.
Voeg er de in plakjes gesneden uien en prei aan toe en
laat 5 minuten al roerend fruiten.
Voeg er de kipfilet (in stukken), de kruiden, het verkruimelde
bouillon-blokje en peper en zout naar smaak toe.

Doe het deksel op de pan en laat 30 minuten zachtjes koken
op laag vuur.

Mix op het laatst de soep met een staafmixer of in een blender.
Roer er de crème fraîche doorheen en laat nog 2 minuten
zachtjes sudderen.

Schep in mooie soepkommen en versier elke soepkom met langs
de rand wat versgemalen piment en grofgemalen zwarte peper.
Leg in elke kom soep een klein takje thijm.





Geplaatst op 26 augustus 2014 12:16 en 5260 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Amber  
27 aug 2014 00:28
Wat niet is, kan nog komen, toch?
Het recept blijft wel staan...... :grin:

Gast  30 aug 2014 04:45
dag amber ,wil toch effe wat voor de zekerheid vragen de kipfilet ook mee pureren toch?

x ana
_





_
Amber  
30 aug 2014 12:20
Ja, eigenlijk wel, maar als je dat niets vindt dan kan je er ook voor kiezen om de gare kipfilet eruit te halen voordat je begint met pureren en die dan later in stukjes toevoegen aan de soep.