Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord
 
Geen cookies


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend



Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_



Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Imane
27 maart 2020 21:01
_
Hallo, ik vind het recept niet meer terug van ramadan broodje, als ik me niet vergis 'kricha'

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Keesvi om 00:44
_
Keesvi Online

Door Rob1949 om 00:38
_
Rob1949 Online

Door dirkvuijk om 00:28
_
Dirkvuijk Online

Door photopress om 00:16
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door HenkTulp om 00:12
_
HenkTulp Online

Door photopress om 00:11
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door Conny48 om 00:05
_
Conny48 Online

Door Rob1949 om 23:54
_
Rob1949 Online





_

Andere artikelen



Romige Marokkaanse kippensoep


Romige Marokkaanse kippensoep

Een lekkere kom kippensoep.....dat gaat er toch altijd wel in?

Dit heb je nodig:

450 gram kipfilet;
4 in dunne plakjes gesneden uien;
1 in plakjes gesneden prei;
3 eetlepels boter;
1 kippenbouillonblokje;
zout en peper naar smaak;
1 volle eetlepel fijngehakte platte peterselie;
1 eetlepel fijngehakte verse thijm;
700 ml. water;
3 eetlepels crème fraîche.

Zo maak je het:

Smelt de boter in een pan.
Voeg er de in plakjes gesneden uien en prei aan toe en
laat 5 minuten al roerend fruiten.
Voeg er de kipfilet (in stukken), de kruiden, het verkruimelde
bouillon-blokje en peper en zout naar smaak toe.

Doe het deksel op de pan en laat 30 minuten zachtjes koken
op laag vuur.

Mix op het laatst de soep met een staafmixer of in een blender.
Roer er de crème fraîche doorheen en laat nog 2 minuten
zachtjes sudderen.

Schep in mooie soepkommen en versier elke soepkom met langs
de rand wat versgemalen piment en grofgemalen zwarte peper.
Leg in elke kom soep een klein takje thijm.





Geplaatst op 26 augustus 2014 12:16 en 7021 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Amber  
27 aug 2014 00:28
Wat niet is, kan nog komen, toch?
Het recept blijft wel staan...... :grin:

Gast  30 aug 2014 04:45
dag amber ,wil toch effe wat voor de zekerheid vragen de kipfilet ook mee pureren toch?

x ana
_





_
Amber  
30 aug 2014 12:20
Ja, eigenlijk wel, maar als je dat niets vindt dan kan je er ook voor kiezen om de gare kipfilet eruit te halen voordat je begint met pureren en die dan later in stukjes toevoegen aan de soep.