Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Rosalina42 om 13:36
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door moontje om 13:36
_
Nieuwe Club reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 13:35
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Elise2 om 13:35
_
Elise2 Online

Door IneMaartje om 13:34
_
Nieuwe Club reactie geplaatst

Door sibilla68 om 13:33
_
Nieuwe Club reactie geplaatst

Door ramapi om 13:33
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door ramapi om 13:33
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld





_

Andere artikelen



Kalfslever met charmoula


Kalfslever met charmoula

Een smakelijke Marokkaanse manier om kalfslever te bereiden....

Dit heb je nodig:

500 gram kalfslever (of lams);
1 grote fijngehakte ui;
2-3 fijngehakte tenen knoflook;
1 koffielepel paprikapoeder;
1 eetlepel komijnpoeder;
1 koffielepel zwarte peper;
zout naar smaak;
1 scheut olijf- of zonnenbloemolie;
het sap van 1/2 citroen;
fijngehakte platte peterselie en verse koriander.

Zo maak je het:

Was de lever, droog af en snijd in reepjes of blokjes.

Verhit de olie in een koekenpan en voeg er de fijngehakte
ui, de fijngehakte knoflook, de gesneden lever, de specerijen
en zout naar smaak toe.

Laat een paar minuten al omscheppend bakken. Voeg er
de gehakte platte peterselie, verse koriander en het
citroensap aan toe.

Laat rustig af en toe omscheppend bakken tot de lever
gaar is (niet langer dan 15 minuten in totaal want
anders wordt de lever hard en taai).

Serveer heet met daarbij lekker brood en een frisse salade.





Geplaatst op 29 augustus 2014 17:49 en 5130 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.