Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Rosalina42 om 13:37
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Gerdwyn om 13:37
_
Gerdwyn Online

Door Rosalina42 om 13:37
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Karin1963 om 13:37
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 13:36
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door moontje om 13:36
_
Nieuwe Club reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 13:35
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Elise2 om 13:35
_
Elise2 Online





_

Andere artikelen



Marokkaanse "macarons"


Marokkaanse macarons

Macarons zijn oorspronkelijk Franse koekjes bestaande uit 2 helften met een vulling ertussen. Deze Marokkaanse "macarons" zijn heel anders, maar ook verrukkelijk en niet zo moeilijk te maken als de Franse.....

Dit heb je nodig:

200 gram fijngemalen blanke amandelen;
140-160 gram poedersuiker;
2 eiwitten;
1 koffielepel oranjebloesemwater.

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Vermeng alle ingrediënten zodat je een samenhangende
massa krijgt.

Vorm daar balletjes van en leg ze op een met bakpapier
of siliconenmat belegde bakplaat.

Zet de balletjes 10-12 minuten in de voorverwarmde
oven; de buitenkant van de balletjes moeten nét gaan
kleuren.
Haal de macarons dan uit de oven; ze worden dan iets
harder tijdens het afkoelen op een rooster.





Geplaatst op 02 november 2014 16:37 en 7879 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  25 dec 2014 14:40
deze zijn echt heerlijk