Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door marijbar om 14:44
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door dagmar57 om 14:43
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Loezie om 14:42
_
Loezie Online

Door marijbar om 14:42
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door marijbar om 14:41
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door dagmar57 om 14:41
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door marijbar om 14:40
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door Tympaan om 14:40
_
Tympaan Online





_

Andere artikelen



Marokkaans filotaartje (tonijn en ei)




Dit heb je nodig:

6 vellen filodeeg
* 30 gram boter, gesmolten
* 1 kleine ui, fijngesnipperd
* 200 gram tonijn in olie uit blik, uitgelekt
* 6 zwarte olijven, zonder pit, fijngehakt
* 1 eetlepel fijngehakte verse peterselie
* 2 eieren.

Zo maak je het:
Verwarm de oven voor op 200 C (stand 6-7). Snijd de deegvellen in de breedte doormidden. Bestrijk 4 velletjes met boter en leg ze op elkaar. Dek de rest af met een vochtige theedoek. Meng de ui, tonijn, olijven en peterselie in een kom en schep de helft hiervan op één kant van het beboterde deeg, laat een randje deeg over. Maak een kuiltje in het midden van het mengsel en breek hierin een ei, het moet heel blijven. Voeg zout en versgemalen peper toe. Bestrijk nog 2 deegvelletjes met boter en leg ze bovenop de tonijn met ei. Vouw de zijkanten naar binnen en rol het deeg dan stevig op, maar zorg dat het ei heel blijf.
Leg de rol op een licht ingevette bakplaat en bestrijk hem met boter. Maak op dezelfde wijze nog een rol met de rest van het deeg, de vulling en het ei. Bak de rollen 15 minuten in de oven, tot het deeg goudbruin is. Na 15 minuten is de eierdooier nog zacht, als je liever hebt dat de eierdooier hard is, laat je het iets langer in de oven..




Geplaatst op 01 april 2007 19:09 en 3516 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.