Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door jeanneke1 om 21:07
_
Jeanneke1 Online

Door tteun om 20:57
_
Tteun Online

Door theDon om 20:55
_
TheDon Online

Door theDon om 20:55
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door sippy om 20:53
_
Sippy Online

Door kiwi om 20:52
_
Kiwi Online

Door blueslabel.nl_350K om 20:49
_
Blueslabel.nl_350K Online

Door SiebevanderBij om 20:45
_
Nieuwe Reactie geplaatst





_

Andere artikelen



BRIOUATS MET EIEREN




Dit heb je nodig:

350 gram uien;
4 takjes platte peterselie;4 eetlepels olie;
2 theelepels;
2 theelepels suiker;
1 kleine theelepel kaneel;
5 eieren;
10 vellen loempiadeeg of brickdeeg;
30 gram boter;kaneel;
zout.

Serveer hierbij:
2 eetlepels suiker;
2 theelepels kaneel.

Zo maak je het:

Pel de uien en hak ze klein. Was en droog de peterselie en hak fijn. Verwarm 1 eetlepel olie in een bakpan en laat er de uien in smelten. Bestrooi met suiker, voeg een snufje zout toe en de kaneel.Breek de eieren boven een kom en klop ze los met een vork. Voeg ze aan de uien toe. Haal de pan van het vuur.(de eieren zijn dan gestold in de warme uienmassa).Knip de loempia- of de brickvellen doormidden, schep wat van het eimengsel onderaan de reep deeg en vouw er driehoekjes van met kanten van 6 centimeter.Verhit de rest van de olie in een koekenpan, voeg de boter toe en bak er, als de boter goed schuimt, de briouats in, met een paar tegelijk 2-3 minuten aan beide kanten. Laat uitlekken op een stuk keukenpapier. Direct serveren met een schaaltje suiker vermengd met kaneel....



Geplaatst op 04 april 2007 00:34 en 2965 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.