Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door hehety om 10:09
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door elvira om 10:08
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door luciaT om 10:08
_
LuciaT Online

Door wimmie44 om 10:08
_
Wimmie44 Online

Door AnneY om 10:08
_
AnneY Online

Door LadyLely om 10:08
_
LadyLely Online

Door moontje om 10:08
_
Nieuwe Club reactie geplaatst

Door elvira om 10:08
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Rundvleestajine met snijbonen en wortelen



Dit heb je nodig:

1 kilo rundvlees in grove stukken;
2 uien;
1 bosje platte peterselie;
1 dessertlepel gemberpoeder;
4 eetlepels olijfolie;
1 saffraanpoeder;
1 ingelegde citroen (indien verkrijgbaar);
1 dessertlepel zwarte peper en zout naar smaak;
700 gram snijbonen;
500 gram wortelen.

Zo maak je het:

Verhit de olijfolie in een tajine of een kookpan.
Voeg er de het vlees, de in schijfjes gesneden uien, de specerijen, de zwarte peper en zout naar smaak en een gedeelte van de (fijngehakte) platte peterselie aan toe.
Roer alles door elkaar en laat alles zachtjes aanbraden.
Voeg er een flinke scheut water aan toe, doe het deksel op de tajine (of de kookpan) breng weer aan de kook en laat zachtjes koken.
Maak ondertussen de groenten schoon en snijd de snijbonen in stukken en de wortelen in plakjes.
Voeg de groenten, als het vlees bijna gaar is, toe in de tajine of de kookpan.
Laat het geheel nog een half uurtje koken op laag vuur totdat alles gaar is. Voeg evt. nog wat water toe.
Doe er 15 minuten voor het einde van de kooktijd, de in vieren gesneden ingelegde citroen (anders wat citroensap) bij en laat 15 minuten meesudderen.
Bestrooi het gerecht met de rest van de gehakte peterselie en dien kokendheet op met grote stukken Marokkaans brood daarbij.




Geplaatst op 31 januari 2008 21:58 en 6790 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.