Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door jjacqueline om 03:01
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door jjacqueline om 02:19
_
Jjacqueline Online

Door malpje om 01:39
_
Malpje Online

Door elvira om 01:34
_
Elvira Online

Door C.S. om 01:28
_
C.S. Online

Door jjacqueline om 01:27
_
Jjacqueline Online

Door annaseb om 01:15
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door annaseb om 01:04
_
Annaseb Online





_

Andere artikelen



Tuinbonenschotel met thijm



Tuinbonen zijn lekker en gezond en hieronder volgt een tuinbonenschotel op z'n Marokkaans, geparfumeerd met thijm.
Als je tuinbonen vers kunt krijgen, gebruik die dan liever maar het kan ook prima met diepvries-tuinbonen.

Dit heb je nodig:

400 gram (diepvries) tuinbonen;
1 ui;
1 teen knoflook;
olijfolie;
thijm;
zout en peper naar smaak;
1 mespunt scherpe rode peper.

Zo maak je het:

Kook de diepvries-tuinbonen gaar volgens de aanwijzingen op het pak.
Fruit intussen de fijngehakte ui in een scheut olijfolie. Fruit ook de fijngehakte knoflook even mee.
Voeg als de ui begint te bruinen de gare tuinbonen toe met een
scheut water, zout en peper naar smaak en een mespuntje scherpe rode peper.
Bestrooi het geheel met thijm.(Het liefst verse, maar gedroogde is ook goed. Niet te veel want het is erg sterk).
Schep alles door elkaar en laat ongeveer 12 minuten zachtjes pruttelen.











Artikel links


Geplaatst op 03 maart 2008 14:33 en 4801 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.