Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Netty9 om 17:23
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door Netty9 om 17:23
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door tulpmans om 17:23
_
Tulpmans Online

Door Netty9 om 17:23
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door Netty9 om 17:22
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door Netty9 om 17:22
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door Netty9 om 17:22
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door Netty9 om 17:22
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld





_

Andere artikelen



Muhallebi (rijstepudding met kaneel en pistache)



Een lekker dessert en ook nog snel klaar...

Dit heb je nodig:

100 gram rijstebloem;
740 ml. volle melk;
4 eetlepels suiker;
1 eetlepel oranjebloesemwater;
kaneelpoeder;
ongezouten gepelde pistachenootjes.

Zo maak je het:

Vermeng in een pannetje de volle melk met de suiker en de rijstebloem.
Roer met een garde alles glad en breng aan de kook.
Laat de pudding al roerende met een houten lepel zachtjes 8 minuten koken.
Zet dan laag en roer even door tot het mengsel dik wordt (maar niet te dik).
Haal van het gas af en roer er het oranjebloesemwater doorheen.
Giet de pudding in kleine puddingvormpjes of schaaltjes of bordjes, bedek met plasticfolie, laat afkoelen en zet ze minstens een uur in de koelkast om goed koud te worden.
Bestrooi in een mooi motief met wat kaneelpoeder en versier met de pistachenootjes.













Geplaatst op 11 maart 2008 13:38 en 6066 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.