Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door ramapi om 13:19
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door EGGIE46 om 13:18
_
EGGIE46 Online

Door joke om 13:18
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door ineke4343 om 13:18
_
Ineke4343 Online

Door ramapi om 13:17
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door joke om 13:17
_
Joke Online

Door ramapi om 13:16
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Karin1963 om 13:16
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Marokkaanse salade



De wortelen in deze salade worden gekookt, maar de rest van deze eenvoudige maar erg smakelijke salade worden rauw toegevoegd. Natuurlijk mag er geen olijfolie aan ontbreken, dus dat heb ik ook gebruikt....

Dit heb je nodig:

5 wortelen;
1 rode ui;
15 groene olijven;
een handjevol blanke rozijnen;
zout en peper naar smaak;
1 dessertlepel komijnpoeder;
olijfolie.

Zo maak je het:

Schrap en was de wortelen en snijd ze in smalle plakjes.
Kook de plakjes wortel gaar in kippenbouillon (van blokjes).
Laat uitlekken en afkoelen.

Pel de rode ui en snijd die in dunne plakjes.
Doe die in een sla-kom.
Voeg er de olijven, een handje blanke rozijnen en de plakjes wortel aan toe.

Vermeng in een kommetje 2 eetlepels olijfolie, 1 dessertlepel komijnpoeder en zout en peper naar smaak.
Giet het mengsel over de salade, roer door elkaar en laat goed koud worden in de koelkast.


















Geplaatst op 25 maart 2008 23:53 en 12024 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Cosetta  
22 okt 2008 20:32
Goede avond Amber
Ik wou u laten weten dat deze Marokaanse salade heel lekker is!
Ik had die gemaakt met de kippenvleugels (een recept van u natuurlijk)
met appelsienensap (vers) en honing en rijst en brood mijn man en de kinderen vonden het heerlijk ze dachte dat er iets te vieren was.
Ik mocht nog zo koken van hun en heerlijk welke moeder vind zo een reactie niet tof!