Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Imane
27 maart 2020 21:01
_
Hallo, ik vind het recept niet meer terug van ramadan broodje, als ik me niet vergis 'kricha'

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door blueslabel.nl_650K om 01:11
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door blueslabel.nl_650K om 01:03
_
Blueslabel.nl_650K Online

Door blueslabel.nl_650K om 01:02
_
Profielgegevens aangepast

Door blueslabel.nl_650K om 01:02
_
Blueslabel.nl_640K heeft zijn Gebruikersnaam veranderd in Blueslabel.nl_650K

Door blueslabel.nl_650K om 01:00
_
Blueslabel.nl_640K Online

Door Patrick om 00:38
_
Patrick Online

Door elvira om 00:25
_
Elvira Online

Door GervanBeek om 00:16
_
Profielgegevens aangepast





_

Andere artikelen



Kip met groenten uit de oven



Dit is een recept waar je wel zelf een beetje je fantasie bij moet gebruiken, maar dat moet toch geen probleem zijn?

Eigenlijk heel gemakkelijk; gewoon allerlei ingredienten waarvan de belangrijkste natuurlijk kip is, bij elkaar doen, laten marineren in kruiden en specerijen en dan 1-1 1/2 uur in de oven laten braden.....

Dit heb je nodig:

Kippenbouten zonder vel; in tweeen gesneden; (olijf-)olie, zout, peper, komijnpoeder, saffraanpoeder, kippenbouillonblokje, platte peterselie, tomaten en uien.

Zo maak je het:

Snijd de kippenbouten in tweeen en verwijder het vel.
Doe de stukken kip in een kom en voeg er een flinke scheut (olijf-)olie aan toe, het verkruimelde bouillonblokje, peper en zout naar smaak, een beetje komijnpoeder, een beetje saffraanpoeder, wat fijngehakte platte peterselie en in dunne schijfjes gesneden ui.
Meng dat allemaal goed door elkaar en laat enige tijd marineren (hoe langer, hoe beter).

Schep alles in een rond bakblik, leg er plakken tomaat bovenop, giet er wat water overheen en laat in 1 a 1 1/2 uur gaar braden in een hete oven.








Geplaatst op 06 april 2008 21:23 en 9905 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  15 mei 2012 16:42
Op hoe veel graden moet ik de kip in oven zetten?


Gast  15 mei 2012 16:42
En hoe veel water moet ik er op gieten?
_





_
Amber  
16 mei 2012 14:25
Een klein scheutjes water erbij en in een hete oven (225 graden)