Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door A. van Sprang om 17:19
_
A. van Sprang Online

Door Klusser1 om 17:19
_
Klusser1 Online

Door wilkie om 17:17
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door ramapi om 17:17
_
Ramapi Online

Door wilkie om 17:17
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door annette49 om 17:15
_
Annette49 Online

Door Keesvi om 17:14
_
Keesvi Online

Door wilkie om 17:14
_
Nieuwe Reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Marokkaanse tuinbonensalade


Marokkaanse tuinbonensalade

Dit heb je nodig:

2 kilo verse tuinbonen (in de schil);
3 tenen knoflook;
½ bosje platte peterselie;
1 dessertlepel gemberpoeder;
½ dessertlepel paprikapoeder;
saffraanpoeder;
1 dessertlepel bloem;
drie eetlepels olie;
½ dessertlepel zout;
1 ingemaakte citroen en rode olijven voor de versiering.


Zo maak je het:

Haal de tuinbonen uit de schil.
Haal er eventueel de harde velletjes van af.
Pel en hak de tenen knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en voeg toe: 2 theeglazen water, de gemberpoeder, de fijngehakte knoflook en het zout.
Doe er de tuinbonen bij en laat alles ongeveer 15 minuten koken.
Doe er aan het einde van de kooktijd de in een beetje water aangelengde bloem, de paprikapoeder en de fijngehakte peterselie bij.
Laat het vocht wat inkoken en serveer de tuinbonensalade warm of koud, versierd met reepjes ingelegde citroen en de rode olijven.




Geplaatst op 15 mei 2007 22:59 en 5019 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.