Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door elvira om 11:49
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Ron1.1 om 11:49
_
Ron1.1 Online

Door elvira om 11:48
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 11:48
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 11:47
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door SiebevanderBij om 11:47
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door elvira om 11:47
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door marlie49 om 11:47
_
Marlie49 Online





_

Andere artikelen



Tagine gehakt met ei



Dit heb je nodig:

400 gram rundergehakt;
3 eieren;
4 tomaten;
1 ui;
1 afgestreken theelepel paprikapoeder;
1 afgestreken theelepel gemalen komijn;
½ bosje platte peterselie;
½ (Marokkaans)theeglas olijfolie
;
zout en zwarte peper naar smaak.

Zo maak je het:

Vermeng het gehakt met ¼ van de ui (fijngesnipperd)en de helft van het bosje (fijngehakte) peterselie.
Voeg er het paprikapoeder, het komijnpoeder en zout en zwarte peper naar smaak aan toe en vorm er vervolgens kleine balletjes van.
Hak de tomaten fijn en bedek de bodem van een tagine er mee. Bestrooi het met het fijngehakte restant van de ui en de peterselie en zout en zwarte peper naar smaak.
Laat het geheel vervolgens 5 tot 10 minuten zachtjes smoren op laag vuur en doe er een half glas water bij als de saus niet smeuiig genoeg is.
Doe er dan de gahaktballetjes bij, zet het deksel er weer op en laat alles ongeveer 15 minuten zachtjes koken.
Als de gehaktballetjes gaar zijn breek er dan de eieren boven. Laat de eieren met het deksel er op stollen.
Opdienen met grote stukken Marokkaans brood.



Geplaatst op 17 mei 2007 00:16 en 4007 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.