Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Imane
27 maart 2020 21:01
_
Hallo, ik vind het recept niet meer terug van ramadan broodje, als ik me niet vergis 'kricha'

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door j.zwiep om 10:56
_
J.zwiep Online

Door joke om 10:56
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door vriend55 om 10:55
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door sippy om 10:55
_
Sippy Online

Door LadyLely om 10:55
_
Nieuwe Club forum reactie geplaatst

Door vriend55 om 10:54
_
Vriend55 Online

Door Tharisis om 10:53
_
Tharisis Online

Door joke om 10:53
_
Nieuwe Reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Tajine Bounarayne



Dit gerecht is eenzelfde soort "tajine" als het recept hiervoor....alleen is dit afkomstig uit Oost-Algerije en het wordt gemaakt met gehakt.

Dit heb je nodig:

500 gram rundergehakt;
1 fijngehakte ui;
1 bosje fijngehakte platte peterselie;
150 gram doperwtjes (uit blik of diepvries);
6 grote eieren;
100 gram (mag ook meer) geraspte kaas;
1 eetlepel tomatenpuree;
zout en peper naar smaak.

Zo maak je het:

Bak in een koekenpan het gehakt rul samen met de fijngehakte ui en een beetje zout en peper naar smaak.
Doe het gehaktmengsel in een kom en voeg er de fijngehakte peterselie, de doperwtjes, de losgeklopte eieren, de geraspte kaas en de tomatenpuree aan toe. Voeg extra peper en zout toe als dat nodig is.
Vermeng alles goed en schep het mengsel in een vuurvaste schaal of bakblik en zet ongeveer 20-30 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Als de bovenkant mooi bruin is en een mes er droog uitkomt als je die er in steekt dan is de tajine klaar.
Snijd in vierkante stukken en dien heet op met een lekkere groene salade en/of een pittige tomatensaus.













Geplaatst op 18 april 2008 13:25 en 3664 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  12 mei 2015 12:54
zoso wat een heerlijke recpt maar dat hoef je tog niet alleen met kalf doen kan ook tog met koevlees :grin: :Wink: kan je ook tajin met vis maken. kan tog wel maar ik bedoel is dat wel lekker.

Gast  12 mei 2015 12:54
groetjes van nadia
_





_
Amber  
12 mei 2015 13:13
Het gaat hier om gehakt 9ik heb het hier toch niet over KALF?) en wat voor gehakt je wilt gebruiken moet je helemaal zelf weten.
Nee, met vis lijkt me niet zo lekker maar wie weet.....


Groetjes,
AMBER