Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Imane
27 maart 2020 21:01
_
Hallo, ik vind het recept niet meer terug van ramadan broodje, als ik me niet vergis 'kricha'

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Patrick om 10:29
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door wilskes om 10:29
_
Wilskes Online

Door leo1946 om 10:28
_
Leo1946 Online

Door Peter Werkhoven om 10:28
_
Peter Werkhoven Online

Door Patrick om 10:27
_
Nieuw prikbordbericht geplaatst

Door Patrick om 10:25
_
Patrick Online

Door riavdstoop om 10:24
_
Riavdstoop Online

Door Berkenhof om 10:24
_
Berkenhof Online





_

Andere artikelen



Briouats met vijgen/walnootvulling



Dit heb je nodig:

240 gram roomboter;
filodeegvellen;
350 gram walnoten;
8 eetlepels honing;
1 citroen;
200 gram gedroogde vijgen;
halve theelepel kaneelpoeder.


Zo maak je het:

Hak de walnoten fijn. Hak de citroenschil ook fijn.
Snijd de vijgen in hele kleine stukjes.
Doe alles in een kom samen met de kaneelpoeder en de honing en
meng goed met elkaar.
Smelt de roomboter.
Bestrijk een vel filodeeg met de gesmolten boter. Bedek die met nog
een vel filodeeg en bestrijk ook die met gesmolten boter.
Schep in een hoek van het filodeeg een eetlepel walnoot/vijgenvulling
en vorm er briouats van.
Leg de briouats op een ingevet bakblik en bestrijk de bovenkant met boter.
Laat de briouats 15 tot 20 minuten bakken in een voorverwarmde matig hete oven tot ze goudbruin zijn.
Laat ze afkoelen op een rooster.
Bestrooi ze eventueel met poedersuiker en kaneel.




Geplaatst op 18 mei 2007 22:32 en 3361 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.