Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door moontje om 10:31
_
Moontje Online

Door Josta48 om 10:29
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door NicolaasP om 10:29
_
NicolaasP Online

Door Josta48 om 10:28
_
Josta48 Online

Door Madelief46 om 10:26
_
Madelief46 Online

Door Janny321 om 10:26
_
Janny321 Online

Door tinekef6 om 10:25
_
Tinekef6 Online

Door Rosalina42 om 10:19
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Gemakkelijke en snelle broodpizza's



Ik heb ook wel eens geen zin om te koken en dan zijn deze pizza's gemaakt met boterhammen wel heel gemakkelijk en lekker.

Dit heb je nodig:

6-8 witte dik gesneden (casino-) boterhammen;
Potje kant en klare pizza- of pastasaus;
klein blikje uitgelekte mais;
een paar uitgelekte, in stukken gesneden groene paprikaplakken (uit een potje);
300 gram rundergehakt;
peper en zout en oregano naar smaak;
geraspte kaas.

Zo maak je het:

Leg de boterhammen op een bakplaat en besmeer ze met de pasta/pizzasaus.
Verdeel het gehakt er overheen.
Bestrooi dat met wat zout en peper en oregano naar smaak.
Versier met de maiskorrels en de stukjes groene paprika.
Bestrooi tenslotte met de geraspte kaas.
Zet in de voorverwarmde hete oven tot de kaas gesmolten en goudbruin is.












Geplaatst op 29 april 2008 14:03 en 8532 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  22 mei 2011 11:42
goeie tip! ik ga het meteen maken
ik heb alleen een vraag voor u/jou ben je marokaaans of nederlands??

groetjes youssra

Amber  
22 mei 2011 18:52
Ik ben Nederlandse en heb 2 half Marokkaanse zoons; kom al meer dan 35 jaar in Marokko.

groetjes,
MABER
_





_
Gast  26 okt 2011 20:25
ziet er wel heerlijk uit

Amber  
26 okt 2011 20:35
Een keer maken dus?
_





_
Gast  05 dec 2011 21:47
Hoi,

op de foto lijkt het net stukjes worst.
Moet je de gehakt eerst bakken en dan erop doen of gewoon rauw?
mvg yasmin

Amber  
06 dec 2011 17:57
Het is geen worst hoor, hoewel je er ook stukjes fijngesneden rundersalami op kunt doen.
Gebruik je gehakt, dan het gehakt in kleine plukjes verdelen over de boterhammen; rauw dus.
In de oven wordt het gehakt gaar met de andere ingrediënten.

groetjes,
AMBER
_