Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door jeanneke1 om 22:03
_
Jeanneke1 Online

Door fraagis om 22:02
_
Fraagis Online

Door Saroma om 22:00
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Ron1.1 om 22:00
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Saroma om 21:59
_
Nieuw prikbordbericht geplaatst

Door Bette om 21:58
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Saroma om 21:58
_
Nieuwe Achtergrond foto geplaatst

Door Saroma om 21:58
_
Nieuwe Over mij foto geplaatst





_

Andere artikelen



Algerijnse koeken



Dit heb je nodig:

500 gram tarwebloem;
2 theelepels zout;
½ dessertlepel paprikapoeder;
¾ dessertlepel komijnpoeder;
1 blokje verse gist;
4 eetlepels olijfolie;
wat extra bloem om mee te werken;
5 eetlepels melk;
50 gram sesamzaadjes.


Zo maak je het:

Zeef de bloem in een kom, strooi er het zout en de specerijen bij.
Verkruimel de gist en voeg het bij het bloemmengsel.
Roer alles door elkaar en giet er 30 cl. lauw water bij.
Kneed alles goed door elkaar met de hand of met een
mixer.
Smeer de handen in met drie eetlepels olijfolie en kneed het deeg flink door.
Verdeel het deeg dan in 6 delen en maak daar ballen van.
Neem een bolletje deeg en rol die uit op een met bloem be-
stoven werkvlak tot een ronde lap van 15 cm. doorsnee.
Verwarm de oven vóór tot 250 graden (gas 8/9).
Smeer twee bakplaten in met olijfolie en leg de plakken
deeg daar op.
Prik elke plak deeg 8 keer in met een vork. Bestrijk elke plak met melk en bestrooi met sesamzaadjes.
Laat de plakken 15 minuten rusten en bak ze vervolgens 15 à 20 minuten in de voorverwarmde oven goudbruin.




Geplaatst op 21 mei 2007 21:47 en 2799 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.