Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Imane
27 maart 2020 21:01
_
Hallo, ik vind het recept niet meer terug van ramadan broodje, als ik me niet vergis 'kricha'

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Briesje om 18:34
_
Nieuwe Hoofdfoto geplaatst

Door Briesje om 18:34
_
Briesje Online

Door Wibootje om 18:33
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door greet88c42 om 18:33
_
Greet88c42 Online

Door elvira om 18:32
_
Elvira Online

Door tteun om 18:32
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Wibootje om 18:29
_
Wibootje Online

Door Prlwytzkofsky om 18:29
_
Prlwytzkofsky Online





_

Andere artikelen



Gevulde goudbrasem



Dit heb je nodig:

1 brasem van 1,5 kilo, schoongemaakt;
500 gram tomaten;
2 groene paprika’s;
2 rode paprika’s;
2 uien;
4 tenen knoflook;
1 bosje koriander, fijngehakt;
1 bosje platte peterselie, fijngehakt;
100 gram rode ontpitte olijven;
de schil van twee ingemaakte citroenen;
½ dessertlepel scherpe rode peper;
1 glas zonnenbloemolie;
½ dessertlepel zout;
1 dessertlepel zwarte peper.

Zo maak je het:

Dompel de tomaten in kokend water en dan in ijskoud water. Haal de velletjes er af, verwijder vocht en pitjes en snijd in stukjes.
Was de paprika’s, verwijder de pitjes en witte gedeelten en snijd in reepjes.
Hak de uien fijn en pers de knoflook.
Verwarm de oven voor op 170 graden celcius.
Doe alle groenten in een pan samen met de gehakte peterselie en koriander, de in fijne reepjes gesneden ingelegde citroen, de in stukjes gesneden olijven, de olie, de scherpe rode peper, het zout en de zwarte peper en een glas water.
Breng alles aan de kook en laat 10 tot 15 minuten zachtjes koken.
Doe de helft van het groentenmengsel zoveel mogelijk in de schoongemaakte vis en leg die op een ingevet diep bakblik. Bedek met de andere helft van het groentenmengsel en laat de vis in het midden van de oven gaar worden.
Opdienen op een mooie schaal bedekt met de groenten en met grote stukken Marokkaans brood er bij en verschillende salades.



Geplaatst op 29 mei 2007 12:10 en 3495 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.