Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Karekiet om 19:44
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Peter Werkhoven om 19:43
_
Peter Werkhoven Online

Door LadyLely om 19:43
_
LadyLely Online

Door Karekiet om 19:41
_
Karekiet Online

Door SiebevanderBij om 19:41
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door AngelB om 19:39
_
AngelB Online

Door Petra1951 om 19:38
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door plainsindians om 19:37
_
Plainsindians Online





_

Andere artikelen



Brasem in chermoula (marinade)



Dit heb je nodig:

2 brasems van 500 gram;
60 gram bloem;
olie om te bakken;
zout,peper.

Marinade:
½ eetlepel komijnpoeder;
2 eetlepels verse koriander, gehakt;
1 flinke mespunt paprikapoeder;
2 eetlepels olijfolie;
2 geperste tenen knoflook;
2 eetlepels citroensap.

Zo maak je het:

Maak de brasems schoon en snijd ze in moten.
Maak de marinade en bedek de moten vis daarmee.
Laat de vis 4 tot 6 uur marineren of een hele nacht.
Probeer de moten af en toe om te keren.
Haal de moten uit de marinade en bestrooi met peper en zout.
Haal de moten door de bloem en bak ze aan beide kanten bruin in de hete olie.



Geplaatst op 29 mei 2007 12:15 en 3145 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.