Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Karekiet om 09:41
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door Wibootje om 09:40
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Shyne om 09:40
_
Nieuwe Club forum reactie geplaatst

Door Prlwytzkofsky om 09:40
_
Prlwytzkofsky Online

Door Shyne om 09:36
_
Shyne Online

Door tulpmans om 09:35
_
Tulpmans Online

Door joke om 09:34
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door inemaartje om 09:34
_
Inemaartje Online





_

Andere artikelen



Kalfsschenkel met geplette groene olijven



Dit heb je nodig:

Vier plakken kalfsschenkel van 250 gram;
30 gram bloem;
5 cl. olie;
100 gram in ringen gesneden ui;
2 geperste tenen knoflook;
1 flinke mespunt gemberpoeder;
3 ontvelde en in stukjes gesneden tomaten;
250 gram ontpitte en in stukjes gesneden groene olijven;
1 eetlepel citroensap;
zout;
paprikapoeder.

Zo maak je het:

Bestrooi de plakken schenkel met bloem.
Verhit de olie in een grote braadpan en braad de schenkel aan beide zijden aan.
Voeg de ui en de knoflook toe en daarna de tomaten.
Bestrooi met zout, paprikapoeder en gemberpoeder.
Bedek het vlees met water of bouillon en breng aan de kook.
Laat 50 tot 60 minuten zachtjes koken tot het vlees zacht is. Kook de bouillon zoveel mogelijk in.
Haal het vlees uit de saus en houd warm.
Voeg de olijven, het citroensap en de fijngehakte koriander toe aan de saus.
Roer alles door elkaar en laat nog een paar minuten zachtjes doorpruttelen.
Schep de kalfsschenkels op een mooie schaal en schep de olijvensaus daar overheen.
Dien heet op met een groentengarnituur en grote stukken Marokkaans brood.



Geplaatst op 29 mei 2007 12:55 en 3806 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.