Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Wibootje om 23:07
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door greet88c42 om 23:04
_
Greet88c42 Online

Door Wibootje om 23:04
_
Wibootje Online

Door LadyLely om 22:57
_
LadyLely Online

Door nandes57 om 22:54
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Briesje om 22:53
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Briesje om 22:50
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door bonusmalus om 22:50
_
Bonusmalus Online





_

Andere artikelen



Briouats met tonijn



Dit heb je nodig:

Een blik tonijn naturel (uitgelekt);
2 middelgrote uien, gehakt;
1 eetlepel olijfolie;
1 eetlepel fijngehakte verse koriander;
1 eetlepel fijngehakte platte peterselie;
½ dessertlepel paprikapoeder;
¼ dessertlepel komijnpoeder;
1 mespunt scherpe rode peper of harissa;
zout naar smaak;
12 diepvries brik- of loempiavellen.


Zo maak je het:

Doe de verbrokkelde tonijn, de kruiden en specerijen, de ui, de olijfolie en zout naar smaak in een kom en vermeng alles goed met elkaar.
Snijd de brik- of loempiavellen in de lengte doormidden en snijd ook die helften weer in de lengte doormidden, zodat je lange repen krijgt.
Leg wat van de tonijnvulling onderaan zo’n reep en vouw er driehoekjes van.
lak de einden vast met wat ei of een bloempapje.
Frituur de briouats in de hete olie en laat goed uitlekken op keukenpapier.




Geplaatst op 10 juni 2007 15:09 en 7967 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  02 jul 2012 12:21
Hallo. Bedankt voor de recepten.
Gaat het in de frituurpan (heb ik namelijk niet) of in een gewone pan? En met welke olie?
Alvast bedankt en met vriendelijke groeten :grin:

Amber  
03 jul 2012 11:38
Als je geen fRituurpan hebt frituur de briouats dan gewoon in diep olie
(dus de briouats moeten wél helemaal onder liggen) in een hoge koekenpan
of bijvoorbeeld in een wok.

groetjes,
AMBER
_





_
Gast  20 sep 2013 12:52
Kun je ze niet ook gewoon in de ovenklaarmaken? Ik vnd dat gefrituurde altijd zo vet..

Amber  
20 sep 2013 19:26
Dat kan wel maar dan niet met loempiavellen; gebruik liever brick-vellen als je die kunt vinden en anders filodeeg.
_