Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Imane
27 maart 2020 21:01
_
Hallo, ik vind het recept niet meer terug van ramadan broodje, als ik me niet vergis 'kricha'

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door GervanBeek om 11:02
_
Nieuwe Fotobewerking van de dag geplaatst

Door inemaartje om 11:02
_
Inemaartje Online

Door GervanBeek om 11:01
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door GervanBeek om 11:00
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door LadyLely om 10:59
_
Nieuwe Club forum reactie geplaatst

Door joke om 10:58
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door j.zwiep om 10:56
_
J.zwiep Online

Door joke om 10:56
_
Nieuwe Reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Gegratineerde ratatouilleschotel



Een lekker groentegerecht dat kan worden geserveerd bij vlees en kip.

Dit heb je nodig:

2 kleine aubergines;
3 tomaten + 1 eetlepel tomatenpuree;
3 courgettes;
1 rode-gele of groene paprika;
3 tenen knoflook;
1 flinke handvol fijngehakte platte peterselie;
een beetje verse basilicum;
1 eetlepel gedroogde tuinkruiden;
3 eetlepels olijfolie;
paneermeel;
100 gram geraspte gruyerekaas;
20 gram roomboter;
peper en zout naar smaak.

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Snijd alle groenten in kleine stukjes en fruit die aan in de drie eetlepels olijfolie.
Voeg er de tomatenpuree, de fijngehakte en de gedroogde kruiden, de geperste knoflooktenen en peper en zout naar smaak aan toe.
Roer alles goed door elkaar en laat het geheel ongeveer 30 minuten met het deksel op de pan zachtjes pruttelen.

Als de ratatouille zacht is geworden, het vocht is verdampt en de saus een beetje is ingedikt vet dan een vuurvaste schaal in met roomboter en schep de ratatouille er in.

Vermeng paneermeel met Gruyerekaas en strooi die over de ratatouille. Verdeel daar een paar kleine klontjes boter overheen en zet de schaal in de voorverwarmde oven.

Laat 20 minuten gratineren en dien de ratatouille heet op.























Geplaatst op 17 september 2008 12:50 en 4753 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  01 sep 2016 16:55
Ik wil ratatouillemaken maar wat versta je onder gedroogde tuinkruiden
Want,t er komt al peterselie in en bacilium in.

Amber  
02 sep 2016 12:38
Met gedroogde tuinkruiden bedoel ik eigelijk Povençaalse kruiden.
_