Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Imane
27 maart 2020 21:01
_
Hallo, ik vind het recept niet meer terug van ramadan broodje, als ik me niet vergis 'kricha'

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Ron1.1 om 11:03
_
Ron1.1 Online

Door Loezie om 11:03
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door GervanBeek om 11:03
_
Nieuwe Fotobewerking van de dag geplaatst

Door jocowi om 11:03
_
Jocowi Online

Door GervanBeek om 11:02
_
Nieuwe Fotobewerking van de dag geplaatst

Door inemaartje om 11:02
_
Inemaartje Online

Door GervanBeek om 11:01
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door GervanBeek om 11:00
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst





_

Andere artikelen



Gebakken abrikozen gevuld met amandelspijs


Gebakken abrikozen gevuld met amandelspijs

Ziet dit nagerechtje er niet appetijtelijk uit? Het water loopt je zo in de mond.
Gelukkig erg eenvoudig te bereiden, dus volgt nu het recept:

Dit heb je nodig:

8 verse abrikozen, rijp maar nog stevig;
100 gram amandelen, zeer fijn gemalen;
een beetje suiker;
oranjebloesemwater.

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Beboter een bakplaat.

Snijd de abrikozen in tweeen en verwijder de pitten.

Vermeng de fijngemalen amandelen met wat suiker. De hoeveelheid suiker hangt af van de zoetheid van de abrikozen.
Proef de spijs om te weten wat de juiste hoeveelheid suiker moet zijn.
Begin met het toevoegen van 1 eetlepel oranjebloesemwater aan de amandelspijs en voeg dan nog zoveel meer toe als nodig is voor een soepel en samenhangend amandelspijs.

Verdeel de spijs in 8 porties en vul daarmee de 8 abrikooshelften.
Zet er vervolgens de andere 8 helften bovenop.

Zet de gevulde abrikozen op de beboterde bakplaat en zet die in de voorverwarmde oven.
Bak ongeveer 10-15 minuten of totdat je ziet dat de abrikozen zacht geworden zijn.
Kijk na 10 minuten af en toe in de oven want je wilt niet dat de abrikozen aan gaan branden.

Dien ze meteen op met daarbij een bolletje vanilleijs.














Geplaatst op 20 september 2008 22:54 en 4702 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  05 mei 2012 12:10
Ik ga dit vanavond maken, kan niet wachten, thanks!