Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Annemarie. om 20:07
_
Annemarie. Online

Door wilkie om 20:06
_
Wilkie Online

Door fiederelsje om 20:06
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door elvira om 20:04
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Marynote om 20:03
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door elvira om 20:03
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door fiederelsje om 20:03
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door elvira om 20:03
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Marokkaanse "kaviaar"


Marokkaanse "kaviaar"

Niet echt kaviaar, maar het ziet er wel zo uit, nietwaar?
Dit is echter een vegetarisch bijgerechtje, lekker op brood of bij een vleesgerecht. Een soort tapenade....

Dit heb je nodig:

400 gram zwarte olijven;
1 koffielepel oregano;
1 koffielepel thijm (het liefst verse, fijngehakt);
2 flinke tenen knoflook, gepeld;
5 cl. olijfolie;
zwarte peper.

Zo maak je het:

Ontpit de olijven en maal ze in een foodprocessor samen met de knoflook en de kruiden.
Meng er de olijfolie doorheen en voeg zwarte peper naar smaak toe.
Zout is niet nodig want de olijven zijn van zichzelf al zout genoeg.

Eet deze "kaviaar" het liefst met een lekker stuk geroosterd brood.











Geplaatst op 25 september 2008 23:11 en 3006 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.