Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door ruudriekje om 09:49
_
Ruudriekje Online

Door Keesvi om 09:47
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door hehety om 09:46
_
Nieuw prikbordbericht geplaatst

Door annette49 om 09:46
_
Annette49 Online

Door Mark1968 om 09:45
_
Mark1968 Online

Door dagmar57 om 09:44
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Josta48 om 09:44
_
Josta48 Online

Door Bette om 09:42
_
Bette Online





_

Andere artikelen



Aardappelsoesjes met "la vache qui rit"


Aardappelsoesje met

De toepassingen van de welbekende "La vache qui rit"- smeerkaasjes zijn oneindig, dus kan ik het niet laten om nog een recept te plaatsen waar ze in worden verwerkt...

Dit heb je nodig:

Voor ongeveer 20 soesjes:

250 gram aardappelpuree (zelf maken of diepvries of koeling van de supermarkt);
1 ei;
3 puntjes "La vache qui rit"-smeerkaas;
2 eetlepels creme fraiche;
2 eetlepels geraspte Gruyerekaas (of een andere kaas naar keuze);
1 eetlepel fijngehakte peterselie;
1/2 koffielepel paprikapoeder;
1 mespunt gemalen komijn
Eventueel zout/peper naar smaak.

Zo maak je het:

Bereid de aardappelpuree en voeg er de puntjes "La vache qui rit" in kleine stukjes aan toe en 1 eetlepel geraspte Gruyerekaas.
Roer alles goed door elkaar.
Voeg er dan de fijngehakte peterselie, de specerijen, het ei en de creme fraiche aan toe en roer goed.
Voeg nog peper en zout toe als dat nodig is (even proeven).

Doe het aardappel/kaasmengsel in een spuitzak met grove spuitmond en spuit daarmee toefjes op een met bakpapier belegde bakplaat. Zorg ervoor dat tussen elk toefje wat ruimte zit want de soesjes zwellen op tijdens het bakken.

Bestrooi de toefjes met de rest van de geraspte Gruyere en zet de bakplaat in een voorverwarmde oven op 180 graden.

Bak de soesjes in ongeveer 20 minuten gaar en goudbruin bakken. Tussentijds niet de oven openen.


















Geplaatst op 29 september 2008 14:48 en 6777 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  09 feb 2013 22:54
Kan er ook mozzarella of smeerkaas gebruikt worden

Amber  
10 feb 2013 14:39
Van mij het....gewoon naar eigen smaak......
_