Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Geertje935 om 17:26
_
Geertje935 Online

Door Netty9 om 17:26
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door Netty9 om 17:25
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door Netty9 om 17:25
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door Bette om 17:25
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Netty9 om 17:25
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door Nico880 om 17:25
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door Netty9 om 17:25
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld





_

Andere artikelen



Cocosmelkflan


cocosmelkflan

Flan wordt meestal bereid met melk maar deze maak je met cocosmelk; opeens is iets wat je misschien heel gewoontjes vond heel bijzonder....

Dit heb je nodig:

4 dl. cocosmelk;
4 eigelen;
3 eetlepels geraspte cocos;
5 eetlepels bruine basterdsuiker.

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 160 graden.

Breng de cocosmelk langzaam aan de kook.

Klop de eigelen los met 4 eetlepels bruine basterdsuiker en 2 eetlepels geraspte cocos.
Giet de hete cocosmelk langzaam al roerende bij het eigeel/suiker/cocosmengsel.

Giet het mengsel in kleine vuurvaste creme brulee-schaaltjes of vormpjes en zet die op een bakplaat in de oven.
Laat de flans 30 minuten bakken.
Haal ze dan uit de oven en laat geheel afkoelen.
Zet ze dan -afgedekt met plasticfolie- in de koelkast.

Bestrooi elke flan, voordatje ze gaat opdienen, met een mengsel van het restant bruine suiker en geraspte cocos en zet ze 2 minuten onder een hete grill totdat de bovenkant mooi krokantbruin is.




cocosmelkflan1



Geplaatst op 20 oktober 2008 21:58 en 4418 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.