Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Imane
27 maart 2020 21:01
_
Hallo, ik vind het recept niet meer terug van ramadan broodje, als ik me niet vergis 'kricha'

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Prlwytzkofsky om 01:29
_
Prlwytzkofsky Online

Door tukker46 om 00:35
_
Tukker46 Online

Door Gribou---Greet om 00:28
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door Gribou---Greet om 00:25
_
Gribou---Greet Online

Door Briesje om 00:00
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Briesje om 23:57
_
Nieuwe Profielfoto geplaatst

Door TontenBrinke om 23:57
_
TontenBrinke Online

Door Briesje om 23:57
_
Nieuwe Profielfoto geplaatst





_

Andere artikelen



Tagine lamsvlees met sjalotten en druiven.



Dit heb je nodig:

1,2 kilo lamsschouder zonder bot;
100 gram rozijnen;
8 sjalotten;
2 eetlepels olijfolie;
40 gram roomboter;
2 gram saffraandraadjes;
4 eetlepels honing;
1 tros witte druiven;
½ bosje munt.

Zo maak je het:

Snijd het vlees in stukken.
Laat de rozijnen wellen in wat warm water.
Pel de sjalotten, snijd er vier in tweeen en hak de vier andere fijn.
Braad het vlees en de sjalotten aan in de hete olijfolie en voeg er, als het vlees kleurt, de roomboter, de saffraan en een scheut water aan toe.
Doe het deksel op de pan en laat alles 40 minuten zachtjes stoven.
Voeg er vervolgens de uitgelekte rozijnen en de honing aan toe.
Laat nog 20 minuten stoven; de saus moet dik zijn.
Ontpit de druiven en doe ze 5 minuten voor het einde van de kooktijd bij het vlees in de pan.
De druiven moeten warm worden maar niet koken.
Schep het vlees op een mooie schaal en schep er de saus,de sjalotjes, de rozijnen en de druiven overheen.
Versier met wat blaadjes munt.
Heet opdienen met grote stukken Marokkaans brood en diverse salades.



Geplaatst op 27 juni 2007 19:40 en 2816 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.