Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door MoiMoi om 21:08
_
MoiMoi Online

Door jeanneke1 om 21:07
_
Jeanneke1 Online

Door tteun om 20:57
_
Tteun Online

Door theDon om 20:55
_
TheDon Online

Door theDon om 20:55
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door sippy om 20:53
_
Sippy Online

Door kiwi om 20:52
_
Kiwi Online

Door blueslabel.nl_350K om 20:49
_
Blueslabel.nl_350K Online





_

Andere artikelen



Tagine lamsvlees met sjalotten en druiven.



Dit heb je nodig:

1,2 kilo lamsschouder zonder bot;
100 gram rozijnen;
8 sjalotten;
2 eetlepels olijfolie;
40 gram roomboter;
2 gram saffraandraadjes;
4 eetlepels honing;
1 tros witte druiven;
½ bosje munt.

Zo maak je het:

Snijd het vlees in stukken.
Laat de rozijnen wellen in wat warm water.
Pel de sjalotten, snijd er vier in tweeen en hak de vier andere fijn.
Braad het vlees en de sjalotten aan in de hete olijfolie en voeg er, als het vlees kleurt, de roomboter, de saffraan en een scheut water aan toe.
Doe het deksel op de pan en laat alles 40 minuten zachtjes stoven.
Voeg er vervolgens de uitgelekte rozijnen en de honing aan toe.
Laat nog 20 minuten stoven; de saus moet dik zijn.
Ontpit de druiven en doe ze 5 minuten voor het einde van de kooktijd bij het vlees in de pan.
De druiven moeten warm worden maar niet koken.
Schep het vlees op een mooie schaal en schep er de saus,de sjalotjes, de rozijnen en de druiven overheen.
Versier met wat blaadjes munt.
Heet opdienen met grote stukken Marokkaans brood en diverse salades.



Geplaatst op 27 juni 2007 19:40 en 2641 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.