Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door JanenGerda48 om 21:43
_
JanenGerda48 Online

Door JanRutgers om 21:41
_
JanRutgers Online

Door SiebevanderBij om 21:37
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door fiederelsje om 21:37
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door nick17 om 21:36
_
Nick17 Online

Door SiebevanderBij om 21:36
_
SiebevanderBij Online

Door fiederelsje om 21:36
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door fiederelsje om 21:34
_
Nieuwe Reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Tagine met bonito (tonijn)



Dit heb je nodig:

6 flinke moten bonito (ongeveer 600 gram samen);
2 uien;
3 tenen knoflook;
1groenekool;
komijnpoeder;
gemberpoeder;
korianderzaadjes;
paprikapoeder;
saffraan;
zout en zwarte peper.

Zo maak je het:

Verwijder buitenste bladeren van de groene kool, maak de rest van de bladeren los, was ze en blancheer ze in kokend water en laat ze uitlekken.
Pel de uien en de knoflook en snijd ze in stukjes.
Verhit wat olie in een kookpan en fruit daar de ui en de knoflook in aan.
Voeg er de gekookte groene koolbladeren aan toe, voeg zout en zwarte peper toe en de specerijen naar eigen smaak.
Schep alles goed om en laat 1 ½ uur zachtjes stoven (af en toe omroeren).
Leg er vervolgens de moten bonito bovenop, deksel op de pan en dan nog 15 minuten laten meestoven.
Schep de moten vis op een mooie schaal en schep het koolmengsel eroverheen.
Opdienen met grote stukken Marokkaans brood.



Geplaatst op 27 juni 2007 20:10 en 3103 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.