Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Imane
27 maart 2020 21:01
_
Hallo, ik vind het recept niet meer terug van ramadan broodje, als ik me niet vergis 'kricha'

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door elvira om 09:53
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door mellina om 09:50
_
Nieuwe Fotoboek foto toegevoegd

Door elvira om 09:50
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door mellina om 09:49
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door ruudriekje om 09:49
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door mellina om 09:49
_
Nieuwe Fotobewerking van de dag geplaatst

Door Riekje52 om 09:49
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door Riekje52 om 09:49
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld





_

Andere artikelen



Aardappel/kaasbriouats



Dit heb je nodig:

Diepvries loempiavellen of brick/pastellavellen;
1 ei;
olie om te bakken.

Voor de vulling:
500 gram aardappelen;
8 puntjes “ la vache qui rit” smeerkaas;
zout en zwarte peper naar smaak.

Zo maak je het:

Schil en was de aardappelen en snijd ze in stukken.
Doe de aardappelstukjes in koud water, breng aan de kook en laat ze 20 minuten koken.
Pureer de gekookte aardappelen of maal ze in een keukenmachine.
Vermeng de smeerkaas met de aardappelpuree en maak af met zwarte peper en zout naar smaak.
Snijd het brick-pastella of loempiadeeg in rechthoeken en schep een lepeltje van het aardappel/kaas-mengsel op het deeg en vouw er driehoekige briouats van.
Bak de briouats goudbruin in de hete olie.
Meteen serveren.



Geplaatst op 04 juli 2007 11:29 en 3335 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.