Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Imane
27 maart 2020 21:01
_
Hallo, ik vind het recept niet meer terug van ramadan broodje, als ik me niet vergis 'kricha'

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Anna J om 21:49
_
Anna J Online

Door Loezie om 21:49
_
Loezie Online

Door Anna J om 21:48
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door NicolaasP om 21:48
_
NicolaasP Online

Door Femme48 om 21:45
_
Femme48 Online

Door sibilla68 om 21:44
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door aardnoot om 21:42
_
Aardnoot Online

Door nandes57 om 21:41
_
Nandes57 Online





_

Andere artikelen



Nutella/hazelnoot hapjes


Nutella/hazelnoothapjes

Een zeer gemakkelijk te maken bladerdeegkoekje gevuld met Nutella en gehakte hazelnoten.

Dit heb je nodig:

1 rol kant en klaar bladerdeeg (uit de koeling bij de supermarkt), of gebruik diepvriesbladerdeegplakjes en leg die zodanig naast elkaar zodat er een rechthoekige lap ontstaat;

4 flinke eetlepels Nutella;
120 gram gepelde hazelnoten;
1 eigeel.

Zo maak je het:

Verwarm de oven op 180 graden.

Hak de hazelnoten middelgrof.

Rol de rol bladerdeeg uit met het bakpapier.
Besmeer geheel met de Nutella.
Bestrooi dan met de grofgehakte hazelnoten.

Rol het geheel weer op (zonder het bakpapier; bewaar dat voor later als je de koekjes gaat bakken).
Verpak de rol in plasticfolie en leg minstens 1 uur in de koelkast.

Haal de rol uit de koelkast, verwijder het plasticfolie en snijd de rol met een scherp mes in stukken van 1 cm breed.
Leg de stukken op een met bakpapier belegde bakplaat.
Bestrijk de stukken met het met wat water losgeklopte eigeel,zet de bakplaat ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven en bak de koekjes goudbruin.
Laat ze daarna afkoelen op een rooster.
TIP: je kunt de gehakte hazelnoten ook vervangen door andere gehakte noten zoals pistachenootjes, amandelen, pecannoten, etc.








Geplaatst op 31 mei 2009 22:55 en 7818 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  06 aug 2010 17:12
Hoe lang en hoe hee moeten ze in de ove?

Amber  
09 aug 2010 12:57
Als je het recept goed leest dan zie je dat deze koekjes 15 minuten in de oven moeten bakken.
Als je een gemiddelde temperatuur van 180 graden aanhoudt dan moet dat goed lukken.
Wel zelf af en toe even kijken of ze niet té bruin worden.....


groetjes,
AMBER

_





_
Gast  19 feb 2012 14:24
hoi