Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door mathieu55 om 17:35
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door mathieu55 om 17:35
_
Mathieu55 Online

Door TrixL om 17:30
_
Nieuwe Fotowedstrijd foto toegevoegd

Door marlie49 om 17:30
_
Marlie49 Online

Door redone om 17:30
_
Redone Online

Door TrixL om 17:28
_
TrixL Online

Door Labje om 17:27
_
Labje Online

Door corn1948 om 17:23
_
Corn1948 Online





_

Andere artikelen



Pastasalade met tomaat en tonijn


pastasalade met tomaat en tonijn

Nog zo'n lekkere eenvoudige Marokkaanse zomersalade; dit keer een pastasalade met o.a. tomaat en tonijn met basilicum.

Dit heb je nodig:

250 gram gekookte spiraalpasta;
2 vlees- of trostomaten;
1 blikje tonijn in olie;
basilicum, vers of diepvries;
beetje zout en peper naar smaak.

Zo maak je het:

Kook de pasta en laat afkoelen.
Verwijder vocht en pitjes uit de tomaten en snijd in stukjes.
Verdeel de tonijn in stukken.
Hak de basilicum fijn.

Schep alle ingrediënten voor de pastasalade, inclusief de olie van de tonijn, door elkaar.

Dien koud op als voorgerecht.






Geplaatst op 11 juni 2009 19:25 en 11185 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Amber  
14 jun 2009 16:10
Ja hè?
Dit is natuurlijk een basisrecept maar je kunt er natuurlijk aan toevoegen wat je zelf lekker vindt.....

Jamila  
07 jul 2009 13:59
Deze maak ik voor vanavond,net zoals de keftaspiesjes met abrikoos..

Dat word vast smullen.
_





_
Amber  
07 jul 2009 15:57
Eet smakelijk alvast Jamila!

groetjes,
AMBER

Gast  28 feb 2012 19:06
Omg ik vind die spiraalpasta zoo lekker het is echt een heel lekker recept!
_





_
Anneke123.1  
11 mrt 2013 14:48
Lijkt me lekker amber di epasta heet toch fusili Ik maak het ook zo dan alleeen kappertjes erdoor en halve uitgeperste citroen en een rode peper erdoor en ik neem ipv basilicum peterselie

Amber  
11 mrt 2013 14:53
Hallo Anneke,

Jouw versie lijkt me ook erg lekker; elk recept kan je natuurlijk naar je eigen smaak aanpassen of ingrediënten weglaten/toevoegen die jijzelf lekker vindt.
En ja, die pasta heet FUSILLI....

groetjes,
AMBER
_





_
Gast  16 jul 2013 16:45
ik heb honger