Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Charissa46 om 10:04
_
Charissa46 Online

Door Wibootje om 10:04
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door hehety om 10:02
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door kiwi om 10:02
_
Kiwi Online

Door SiebevanderBij om 10:01
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Annemoon om 10:01
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door virgo om 10:00
_
Virgo Online

Door Lexipexi om 10:00
_
Lexipexi Online





_

Andere artikelen



Pastasalade met tomaat en tonijn


pastasalade met tomaat en tonijn

Nog zo'n lekkere eenvoudige Marokkaanse zomersalade; dit keer een pastasalade met o.a. tomaat en tonijn met basilicum.

Dit heb je nodig:

250 gram gekookte spiraalpasta;
2 vlees- of trostomaten;
1 blikje tonijn in olie;
basilicum, vers of diepvries;
beetje zout en peper naar smaak.

Zo maak je het:

Kook de pasta en laat afkoelen.
Verwijder vocht en pitjes uit de tomaten en snijd in stukjes.
Verdeel de tonijn in stukken.
Hak de basilicum fijn.

Schep alle ingrediënten voor de pastasalade, inclusief de olie van de tonijn, door elkaar.

Dien koud op als voorgerecht.






Geplaatst op 11 juni 2009 19:25 en 11619 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Amber  
14 jun 2009 16:10
Ja hè?
Dit is natuurlijk een basisrecept maar je kunt er natuurlijk aan toevoegen wat je zelf lekker vindt.....

Jamila  
07 jul 2009 13:59
Deze maak ik voor vanavond,net zoals de keftaspiesjes met abrikoos..

Dat word vast smullen.
_





_
Amber  
07 jul 2009 15:57
Eet smakelijk alvast Jamila!

groetjes,
AMBER

Gast  28 feb 2012 19:06
Omg ik vind die spiraalpasta zoo lekker het is echt een heel lekker recept!
_





_
Anneke123.1  
11 mrt 2013 14:48
Lijkt me lekker amber di epasta heet toch fusili Ik maak het ook zo dan alleeen kappertjes erdoor en halve uitgeperste citroen en een rode peper erdoor en ik neem ipv basilicum peterselie

Amber  
11 mrt 2013 14:53
Hallo Anneke,

Jouw versie lijkt me ook erg lekker; elk recept kan je natuurlijk naar je eigen smaak aanpassen of ingrediënten weglaten/toevoegen die jijzelf lekker vindt.
En ja, die pasta heet FUSILLI....

groetjes,
AMBER
_





_
Gast  16 jul 2013 16:45
ik heb honger