Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door marc74 om 21:51
_
Marc74 Online

Door bellahelena om 21:50
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door NicolaasP om 21:49
_
NicolaasP Online

Door jjacqueline om 21:46
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Nw.Geintje om 21:44
_
Nw.Geintje Online

Door Riekje52 om 21:43
_
Riekje52 Online

Door moontje om 21:42
_
Moontje Online

Door elvira om 21:42
_
Elvira Online





_

Andere artikelen



Gebakken sardines met knoflook en piment


gebakken sardines met knoflook en piment

Sardines zijn een heerlijke, gezonde vissoort en dit is één van de smakelijke manieren om ze klaar te maken....

Dit heb je nodig:

1 kilo (grote) sardines;
3 tenen knoflook;
scherpe pimentpoeder;
paprikapoeder;
zout en zwarte peper naar smaak;
bloem;
olie om te bakken.

Zo maak je het:

Snijd evt. de koppen van de sardines en haal de ingewanden er uit.
Was de sardines in koud water met een scheutje azijn.
Laat goed uitlekken en dep evt. droog met keukenpapier.

Stamp de tenen knoflook fijn in een vijzel (of maal ze fijn in een keukenmachine) en vermeng met een beetje piment, paprikapoeder en zwarte peper en zout naar smaak.

Smeer de sardines in met het knoflookmengsel van binnen en van buiten.
Haal de sardines door de bloem en bak ze gaar en goudbruin in de hete olie.
Laat goed uitlekken op keukenpapier en dien de sardines op met daarbij lekker Marokkaans brood en frisse salades.







Geplaatst op 11 juni 2009 20:09 en 19675 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Mirma  
13 jun 2009 09:07
dit laat ik ook nogeens lezen aan mijn vriendin dan kunnen we het samen maken ziet er lekker uit en ik ben verzot op sardientjes liefs

Amber  
13 jun 2009 13:17
Hallo Mirma,

Bedankt voor je reactie en ja, ik ben ook gék op sardientjes; een heerlijke gezonde en vette vis, goed voor hArt en bloedvaten en ook b.v. alleen gekruid met wat zout en peper en dan op de houtskoolgrill een echte lekkernij.

groetjes en een heel fijn weekend,
AMBER
_





_
Gast  19 mei 2012 21:56
lekker

Aprilleke.1  
09 nov 2012 17:00
Lijkt me lekker
Zou je dit ook van spiering kunnen maken?
Heb nog een paar kilo in de vriezer liggen
_





_
Amber  
10 nov 2012 00:06
Lijkt me wel, gewoon eens proberen toch?
Zijn ze niet erg klein. die spiering?