Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Benneke om 21:38
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door tteun om 21:37
_
Tteun Online

Door hehety om 21:36
_
Hehety Online

Door janssb om 21:35
_
Janssb Online

Door bellahelena om 21:34
_
Nieuw prikbordbericht geplaatst

Door bellahelena om 21:34
_
Nieuw prikbordbericht geplaatst

Door bellahelena om 21:34
_
Nieuw prikbordbericht geplaatst

Door bellahelena om 21:34
_
Nieuw prikbordbericht geplaatst





_

Andere artikelen



Tomaat/thijmkrakelingen


Tomaat/thijmkrakelingen

Er staat in deze categorie ook een zoete krakelingenversie (zie de link onder het recept, maar dit recept is een hartige versie daarvan.
Snel en gemakkelijk te maken en erg smakelijk.

Dit heb je nodig:

1 rol vers bladerdeeg (uit de koeling van de supermarkt);
verse tomatensaus of anders uit een blikje (de inhoud van een blik tomatenblokjes fijnmalen);
verse fijngehakte thijm (of anders gedroogde);
beetje zout naar smaak.

Zo maak je het:

Rol de rol bladerdeeg open en besmeer met de tomatensaus.
Bestrooi met wat zout naar smaak en de verse fijngehakte thijm.
Rol (zonder het bakpapier) de lange zijde op tot het midden en doe hetzelfde met de andere lange zijde.
Snijd de aldus onstane dubbele rol in dunne plakken en leg die op het bakpapier op een bakplaat.
Laat de krakelingen ongeveer 15 minuten goudbruin bakken in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Laat afkoelen op een rooster.




Artikel links


Geplaatst op 16 juni 2009 20:33 en 6429 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  17 aug 2010 00:36
zit dr egt tomaat in ?

Amber  
17 aug 2010 14:32
Ja
_





_
Gast  06 jul 2012 09:45
Beste Amber,

Is het niet nodig om het bladerdeeg af te lakken?
Of lees ik er overheen?

Amber  
06 jul 2012 17:57
Nee hoor, hoeft niet.....
_