Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door josephine51 om 02:38
_
Josephine51 Online

Door Antoni P. Uni om 02:07
_
Antoni P. Uni Online

Door barth. om 00:54
_
Barth. Online

Door Bell55 om 00:45
_
Bell55 Online

Door elvira om 00:40
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door elvira om 00:37
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Ruud_ om 00:36
_
Ruud_ Online

Door elvira om 00:35
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Quiche met kaas en tonijn


quiche met kaas en tonijn

Een hartig voorgerecht: quiche met een vulling van kaas en tonijn....

Dit heb je nodig:

1 rol vers bladerdeeg (uit de koeling van de supermarkt) of anders een pakje diepvries bladerdeeg, ontdooid;
1 blik tonijn naturel;
70 gram geraspte Emmenthaler kaas;
een beetje Roquefortkaas (blauwschimmelkaad) naar smaak;
3 eetlepels crème fraîche;
6-8 eieren (afhankelijk van de grootte);
mespunt zout (niet teveel want de tonijn en de kaas zijn al zout genoeg);
zwarte peper naar smaak.

Zo maak je het:

Verwarm de oven vóór op 180 graden.

Klop in een kom de eieren los samen met de crème fraîche.
Voeg er dan de geraspte emmenthaler, roquefort, geprakte tonijn en peper en zout naar smaak aan toe en vermeng alles goed met elkaar.

Bekleed een ronde vorm met het verse bladerdeeg (samen met het bakpapier van het verse bladerdeeg) of vet de vorm in en bekleed met de ontdooide plakjes diepvriesbladerdeeg.
Prik met een vork in het deeg en giet de kaas/tonijnvulling er in.
Zet in de voorverwarmde oven en laat ongeveer 30 minuten bakken totdat de quiche er gaar en goudbruin uitkomt.

Laat afkoelen tot lauw of koud.
Dien op met daarbij een lekkere frisse groene salade.





quiche met kaas en tonijn1



Geplaatst op 16 juni 2009 20:51 en 9871 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  07 sep 2011 17:54
hmmm ziet er keii lekker uit

Amber  
08 sep 2011 14:14
Even uitproberen, toch?

groetjes,
AMBER
_





_
Gast  30 sep 2012 00:04
ik heb geen tijd hahahahah

Amber  
30 sep 2012 15:37
Tja.........
_





_
Gast  15 nov 2013 21:28
Heb plakjes bladerdeeg gebruikt maar vond dat net alsof die niet gebakken was de randen wel maar de onderlaag niet.gr

Amber  
16 nov 2013 13:42
Je moet die diepvriesplakjes wél eerst goed ontdooien, goed inprikken met een vork wanneer je de vorm er mee hebt bekleed en dan lang genoeg in de oven laten bakken zodat het er gaar en bruin uitkomt.
Die dertig minuten die ik opgaf in het recept is alleen een richtlijn; als jij vindt dat de quiche er niet gaar en goudbruin uitziet zoals het moet zijn, dan laat je 'm toch nog wat langer staan in de oven?
Gewoon zelf een beetje controleren of je er tevreden over bent.
_