Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door elvira om 08:17
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 08:17
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door lely68 om 08:16
_
Lely68 Online

Door joke om 08:16
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 08:16
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door elvira om 08:16
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 08:16
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door joke om 08:15
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Rijst/gehaktballetjes in uiensaus




Dit heb je nodig:
200 gram rijst;
500 gram lams of rundergehakt;
1 afgestreken theelepel kaneelpoeder;
1 afgestreken theelepel paprikapoeder;
1 afgestreken theelepel gemalen koriander;
150 gram roomboter;
2 grote gehakte uien;
1 saffraanpoeder;
2 kopjes water of lichte runderbouillon (van een blokje);
een paar takjes fijngehakte platte peterselie;
2 eetlepels citroensap;
zwarte peper en zout naar smaak.

Zo maak je het:
Vermeng met een vork de rijst en het gehakt met elkaar; voeg er het kaneelpoeder, het paprikapoeder en de gemalen koriander aan toe. Vorm er kleine balletjes van.Verhit de roomboter in een braadpan en braad er de balletjes aan beide zijden in tot ze goudbruin zijn.Voeg dan de gehakte uien, de saffraan en zwarte peper en zout aan toe.Vermeng alles goed met elkaar en giet er dan het water of de bouillon bij.Breng het geheel aan de kook, doe het deksel op de pan en laat het gerecht ongeveer 40 minuten zachtjes pruttelen. Roer af en toe.Voeg er op het laatst de gehakte peterselie en het citroensap aan toe en laat nog een paar minuten doorsudderen .Schep het geheel op een mooie schaal en dien op met diverse salades en Marokkaans brood.



Geplaatst op 06 maart 2007 12:50 en 3528 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.