Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door redone om 11:59
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Geertje935 om 11:58
_
Geertje935 Online

Door dagmar57 om 11:57
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Ries1 om 11:57
_
Ries1 Online

Door ramapi om 11:56
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 11:56
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door ramapi om 11:55
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 11:54
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



MHEMMER (Marokkaanse aardappelomelette)




Dit heb je nodig:

7 eieren;
6 of 7 middelgrote aardappels;
3 wortelen;
doperwten;
paar takjes platte peterselie;
zout en zwarte peper naar smaak;
(olijf)olie.

Zo maak je het:

Kook de aardappelen zonder ze te schillen. Maak de wortelen schoon en snijd ze in kleine stukjes. Kook die in weinig water gaar samen met een handjevol diepvriesdoperwtjes. Giet ze af als de stukjes wortel beetgaar zijn.
Klop ondertussen de zeven eieren los in een schaal.
Verwijder de schil van de gekookte aardappelen en prak ze tot puree.Voeg er de geklopte eieren, de wortelstukjes, de doperwtjes, de fijngehakte peterselie en zwarte peper en zout naar smaak aan toe.
Vermeng het geheel goed met elkaar. Verhit in een koekenpan met anti-aanbaklaag de olijfolie en verdeel het mengsel in de pan.Laat het gerecht op lage temperatuur langzaam bakken en duw zo nodig de randen van de omelette naar het midden. Draai de omelette, als de onderkant gaar en bruin is, voorzichtig om met behulp van een grote deksel en laat de andere kant ook gaar worden (ongeveer 15 minuten).
Leg op een mooie ronde schaal en snijd de Mhemmer in punten.




Geplaatst op 07 maart 2007 15:09 en 6335 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  30 mei 2011 21:56
hallo Amber,

ziet er lekker uit, zou graag het proberen. Hoeveel olie moet er in de pan?

naima

Amber  
31 mei 2011 13:34
Gewoon naar je eigen smaak; een flinke scheut, zou ik zeggen.... :grin:

groetjes,
AMBER
_