Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Imane
27 maart 2020 21:01
_
Hallo, ik vind het recept niet meer terug van ramadan broodje, als ik me niet vergis 'kricha'

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Ries1950 om 00:50
_
Ries1950 Online

Door blueslabel.nl_650K om 00:48
_
Blueslabel.nl_650K Online

Door helena69 om 00:42
_
Helena69 Online

Door Nees om 00:30
_
Nees Online

Door elvira om 00:27
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door elvira om 00:24
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door elvira om 00:24
_
Elvira Online

Door Patrick om 00:21
_
Nieuwe Reactie geplaatst





_

Andere artikelen



GEVULD BLADERDEEG MET GEHAKT




Dit heb je nodig:

2 pakjes diepvries bladerdeegplakjes á 10 stuks;
1/2 ui;
20 ontpitte groene olijven;
5 takjes verse koriander (marokkaanse winkel);
500 gram rundergehakt;
zout en zwarte peper;
5 eetlepels zonnenbloemolie;
1 klein blikje tomatenpuree;
gemalen komijn.

Zó maak je het:

*Laat het bladerdeeg ontdooien. Rasp de ui fijn, snijd de olijven in stukjes en de koriander fijn;
* Braad het gehakt in de olie aan met de ui, het zout en de zwarte peper (naar smaak). Voeg tomatenpuree, olijven, koriander en gemalenb komijn naar smaak toe en bak alles even mee;
* Laat het gehaktmengsel afkoelen en verwarm de oven voor tot 180 graden C;
* Vul de plakjes bladerdeeg met het gehaktmengsel; bestrijk de helft van elk bladerdeegvelletje met het gehaktmengsel en sla de andere helft eroverheen. De vormen kunnen drie- of rechthoekig zijn. Druk de zijkanten met een vork dicht;
* Bak de gevulde bladerdeegpakketjes goudbruin in de oven af.



Geplaatst op 08 maart 2007 16:14 en 13920 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  12 aug 2010 16:30
Ik ben echt blij dat ik je site gevonden heb! sinds het eerste recept dit ik heb gemaakt ben ik steeds terug blijven komen! En ik ben een groentje op kookgebied maar nu begin ik het koken onder de knie te krijgen en mmak steeds weer lekkers klaar dankzij je perfect beschreven, stap voor stap recepten.
Je zou echt kookboeken kunnen uitgeven!
groetjes

Amber  
13 aug 2010 22:12
Fijn dat je zoveel kookplezier beleeft aan mijn weblog.

groetjes,
AMBER

_





_
Gast  26 jul 2011 17:03
Maar Amber wat bent u voor afkomst eigelijk? :grin: Groetjes Ghizlane

Amber  
27 jul 2011 10:48
Ik ben een autochtone Nederlandse
_





_
Gast  22 jan 2012 12:17
heerlijke recepten.duidelijke beschreven ook.ik hoop dat je nog even doorgaat.groetjes van nel. :grin:

Amber  
25 jan 2012 15:37
Dank je wel Nel voor je reactie; op dit moment staat alles even op een laag pitje, maar er staan een paar honderd recepten op dit weblog dus kan je even vooruit toch? :grin:

groetjes,
AMBER
_