Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door eliza10 om 21:29
_
Eliza10 Online

Door Wibootje om 21:29
_
Wibootje Online

Door tulpmans om 21:29
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Annelies1 om 21:28
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door inemaartje om 21:28
_
Nieuwe Club reactie geplaatst

Door Annelies1 om 21:27
_
Annelies1 Online

Door Richard2.0 om 21:27
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Loes56 om 21:26
_
Loes56 Online





_

Andere artikelen



Bladerdeeg/speculaaskoekjes


bladerdeegspeculaaskoekjes

Zien ze er niet heerlijk uit en ook nog zo supergemakkelijk te maken.....?

Dit heb je nodig:

1 rol bladerdeeg uit de koeling;
150 gram speculaasjes;
50 gram gesmolten roomboter;
2 eetlepels melk.

Zo maak je het:

Vermaal de speculaasjes tot poeder en vermeng ze goed met de gesmolten roomboter en de eetlepels volle melk.

Rol het bladerdeeg uit met het bakpapier en verdeel de speculaasmassa er overheen.,

Rol het bladerdeeg met de speculaaslaag op en leg de gevulde rol ongeveer 30 minuten in de koelkast tot ze stevig is.

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Snijd plakken van 1 cm dik en leg die op de met bakpapier belegde bakplaat.,

Bak de koekjes 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Laat ze afkoelen op een rooster en bewaar ze tot ongeveer 1 week in een afgesloten blikken koektrommel.





Geplaatst op 26 december 2009 14:54 en 11020 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Chris444  
03 jan 2010 21:02
Hallo Amber, net voor het eerst je weblog bezocht en in je recepten fotoboek gebladerd, ik had al gegeten maar het water liep me nog in de mond
het ziet er fantastisch kleurrijk uit, groeten en de allerbeste wensen voor 2010

Amber  
03 jan 2010 21:10
Hallo Chris444,

Dank je hartelijk voor je complimenten; ik hoop dat je behalve de recepten bekijken er ook eens een paar wilt uitproberen, of kook je misschien niet?
groetjes en ook van mij de beste wensen voor 2010,
AMBER
_





_
Gast  29 aug 2010 15:18
hallo amber dat ziet er pragtig uit twarkellah je bent zo goed in koken groetjes ahalam

Gast  06 sep 2010 18:57
Hallo Amber leuke weblog!

een rol bladerdeeg? Ik ken alleen de koopmans bladerdeeg en de bladerdeeg van een vel zeg maar. Welke gebruik jij?

Dank je wel!!!
_





_
Amber  
07 sep 2010 13:40
Ik gebruik een rol bladerdeeg uit de koeling van mijn supermarkt.
Als je die rol uitrolt dan krijg je een rechthoekige vel bladerdeeg met daaronder bakpapier. Lekker gemakkelijk dus.
Alleen uitrollen, speculaasvulling erop verdelen, weer oprollen en de rest wijst zich vanzelf.
Kan je nu geen bladerdeegrol vinden bij jouw supermarkt dan kan je ook gewoon die velletjes diepvries bladerdeeg nemen.
Neem er dan een stuk of 6-8, leg die dan zodanig naast en op elkaar
totdat je ook een rechthoekige lap krijgt.
Succes er mee!

groetjes,
AMBER

Gast  18 dec 2010 21:31
Hoi Amber, sorry als het dom klinkt haha, maar met speculaasjes bedoel je toch gewoon de (speculaas)koekjes?

Groet, Siham
_





_
Amber  
19 dec 2010 01:27
hALLO sIHAM,

Ja hoor, gewoon van die goedkope speculaaskoekjes uit de supermarkt en die dan fijnmalen.

groetjes,
beslama,
AMBER

Gast  25 mei 2011 18:50
ik maak hem nu al :grin:
_





_
Amber  
26 mei 2011 21:22
Goed zo!! :grin:

Gast  16 aug 2011 20:28
hallo,amber
ik heb die koek gemaakt.
hij is super lekker bedankt voor de recept
gr sarah :grin:
_





_
Amber  
19 aug 2011 00:05
Fijn dat het lekker was.

groetjes,
AMBER

Gast  16 apr 2012 12:07
hallo Amber,
ik krijg echt zin om jouw recepten uit te proberen.ga je topic zeker volgen,insha allah.
ga zo door!
groetjes Nadia
_





_
Gast  11 mei 2012 09:09
u hebt goeie recepten

Amber  
11 mei 2012 17:22
Dank jullie wel voor de complimenten.

groetjes,
AMBER
_