Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door hannekevanveen om 21:53
_
Hannekevanveen Online

Door Saga om 21:52
_
Saga Online

Door Annelies1 om 21:52
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door AngelB om 21:50
_
AngelB Online

Door blueslabel.nl om 21:49
_
Blueslabel.nl Online

Door Annelies1 om 21:47
_
Annelies1 Online

Door JanenGerda48 om 21:43
_
JanenGerda48 Online

Door JanRutgers om 21:41
_
JanRutgers Online





_

Andere artikelen



Kalfstajine met champignons


Kalfstajine met champignons

Smakelijke tajine van kalfsvlees met champignons..

Dit heb je nodig:

500 gram kalfsvlees;
2 fijngehakte uien;
1 teen knoflook, geperst;
1 dessertlepel gemberpoeder;
1 dessertlepel komijnpoeder;
1 dessertlepel zwarte peper;
1 dessertlepel paprikapoeder;
250 gram hele champignons;
4-5 middelgrote aardappelen, geschild en in vieren gesneden;
1 glas vol ontpitte groene olijven;
zout naar smaak;
(olijf)-olie.

Zo maak je het:

Doe een scheut olie in een pan en braad daar het in stukken gesneden kalfsvlees samen met de fijngehakte uien, de geperste knoflook en de specerijen in aan.

Voeg, als het vlees en de ui bruingebraden zijn, zoveel water toe dat het geheel nét onder staat.
Voeg de champignons toe.
Breng weer aan de kook, zet het gas laag en laat het vlees en de champignons zachtjes gaar worden.


Doe er 10 minuten voor het einde van de kooktijd de in vieren gesneden aardappelen en de groene olijven bij.

Schep het vlees en de groenten met de saus in een tajine of op een mooie schaal en dien heet op met daarbij verschillende salades en lekker Marokkaans brood.





Geplaatst op 22 oktober 2010 19:00 en 7404 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gradapaulina  
19 nov 2010 15:45
dit recept neem ik mee amber.zo te lezen lijkt het me heerlijk!!!
dank je wel hoor

Gast  20 nov 2011 17:16
hmmmmmmmmmmmm lekker!!!! :grin: :twisted:
_