Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door SiebevanderBij om 20:39
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door elvira om 20:38
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door elvira om 20:36
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door elvira om 20:35
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door CreaTineke om 20:35
_
CreaTineke Online

Door hehety om 20:34
_
Hehety Online

Door moontje om 20:33
_
Moontje Online

Door SiebevanderBij om 20:30
_
Nieuwe Reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Kalfsbrochettes




Dit heb je nodig:

800 gram kalfsschouder, in blokjes gesneden;
1 grote ui, fijngesnipperd;
1 eetlepel paprikapoeder;
1 dessertlepel komijnpoeder;
3 eetlepels zonnenbloemolie;
half bosje platte peterselie, fijngehakt;
half bosje verse koriander, fijngehakt;
een paar blaadjes verse mint, fijngehakt;
zout en zwarte peper naar smaak.

Zo maak je het:

Vermeng het kalfsvlees met alle overige ingredienten en laat het geheel 2 uurtjes marineren.
Steek het vlees aan pennen of aan satestokjes (deze dan wel eerst een tijdje in koud water leggen zodat ze niet verbranden tijdens het grillen).
Leg de pennen of stokjes op een hete houtskool- of electrische barbecue en laat ze onder af en toe draaien in 12 minuten gaar worden.Serveer er brood bij en verschillende frisse salades.



Geplaatst op 15 maart 2007 15:02 en 2796 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  11 aug 2010 14:33
Beste,

Ik vraag me af of ik dit ook in een oven gaar kan laten krijgen? ik heb geen elektrische bbq en dit recept lijkt me wel interessant, alvast bedankt voor uw reactie

Amber  
11 aug 2010 15:22
Ja hoor, je kunt deze brochettes gemakkelijk bereiden op een rooster in de oven, maar bijvoorbeeld ook gewoon in een grillpan bovenop het gas of zelfs in een gewone koekenpan met een scheutje olie.
Let er dan wel op dat het vlees goed in contact komt met de bodem van de koekenpan en laat het na om en om aanbraden zachtjes al omkerend gaar worden.

groetjes,
AMBER

_