Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Briesje om 21:56
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Annemarie. om 21:56
_
Annemarie. Online

Door Briesje om 21:55
_
Briesje Online

Door marc74 om 21:51
_
Marc74 Online

Door bellahelena om 21:50
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door NicolaasP om 21:49
_
NicolaasP Online

Door jjacqueline om 21:46
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Nw.Geintje om 21:44
_
Nw.Geintje Online





_

Andere artikelen



GEHAKTPASTILLA




Dit heb je nodig:

1 grote bos platte peterselie;
1 ui;4 eieren;
500 gram grof lamsgehakt;
2 theelepels kaneel;
100 gram roomboter;
10 vellen brickdeeg of filodeeg;
zout en zwarte peper naar smaak.

Zo maak je het:
Spel de peterselie af, droog met een stuk keukenpapier en hak fijn.
Pel de ui en rasp deze.
Breek de eieren boven een kom, klop ze los met een vork, voeg zout en peper toe.
Doe het lamsgehakt, de peterselie, de ui, de kaneel, zout en peper in een kom en kneed alles goed door elkaar.
Voeg de eieren toe en vermeng alles goed.
Verwarm de oven voor op 200 graden C (stand 6-7).
Laat de roomboter smelten en doe deze in een kopje, verwijder het witte laagje.
Vet vervolgens een springvorm of een pastellavorm van 24 cm. doorsnede in.
Bestrijk 6 vellen brick- of filodeeg met de gesmolten boter en leg 6 vellen ervan op de bodem van de vorm (zorg dat ze de bodem helemaal bedekken en elkaar overlappen.
Laat de uiteinden van de deegvellen over de rand van de vorm hangen.
Verdeel de gehaktvulling gelijkmatig over het deeg, vouw er het overhangende deeg overheen en dek af met de laatste vellen brick- of filodeeg.
Stop het deeg rondom in en bestrijk de bovenkant met gesmolten boter.
Zet in de oven en laat de pastilla in 20 minuten goudbruin en knapperig worden.
Direct serveren.
De pastilla smaakt net zo lekker als je het lamsgehakt vervangt door gehakt rundvlees.....




Geplaatst op 18 maart 2007 16:24 en 3806 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  07 mrt 2012 10:36
:grin: :grin: ALHAMDOELILLAH WAS HEERLIJK

Amber  
09 mrt 2012 14:21
Mooi zo! :grin:
_