Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door hannekevanveen om 21:53
_
Hannekevanveen Online

Door Saga om 21:52
_
Saga Online

Door Annelies1 om 21:52
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door AngelB om 21:50
_
AngelB Online

Door blueslabel.nl om 21:49
_
Blueslabel.nl Online

Door Annelies1 om 21:47
_
Annelies1 Online

Door JanenGerda48 om 21:43
_
JanenGerda48 Online

Door JanRutgers om 21:41
_
JanRutgers Online





_

Andere artikelen



Lamsspiesjes met honing en thijm


Lamsvleesspiesjesmethoning en thijm

Ter gelegenheid van het zondag te vieren Offerfeest
een heerlijk lamsspiesjesrecept.....

Dit heb je nodig:

800 gram lamsschouder in blokjes;
8 eetlepels olijfolie;
2 eetlepels honing;
1 ingelegde citroen;
2 takjes thijm;
1 eetlepel paprikapoeder;
zout en peper naar smaak.

Zo maak je het:

Maak de marinade:
meng in een diep bord de honing, de olijfolie,
het paprikapoeder, de in zeer kleine stukjes gehakte
ingelegde citroen, de thijm en peper en zout naar
smaak door elkaar.

Snijd het lamsvlees in kleine blokjes en doe die
bij de marinade in het diepe bord.
Laat minstens 3 uur marineren en schep van tijd
tot tijd even om.

Steek de gemarineerde lamsvleesblokjes aan
vleespennen.

Grill de spiesjes onder een grill in de oven (ongeveer
10-15 minuten en af en toe omdraaien) of op de
(electrische) barbecue.
De lamsvleesspiesjes moeten licht goudbruin van
kleur zijn en nog een beetje rosé van binnen.

Serveer de spiesjes met daarbij bijvoorbeeld lekker
Marokkaans- of Turks brood of couscous met rozijnen.





Geplaatst op 04 november 2011 23:51 en 5533 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.